Over Techniekklas

Voor naschoolse activiteiten is de Techniekklas de ideale manier om kinderen op speelse wijze met techniek in aanraking te brengen. Kinderen die zich interesseren voor techniek krijgen bij ons de mogelijkheid om hun omgeving te verkennen, ontdekken, begrijpen en om zich daarover te verwonderen. Onze aanpak is gebaseerd op het onderzoekend en ontwerpend leren, zodat de kinderen veel kennis en vaardigheden verwerven die noodzakelijk zijn voor de 21ste eeuw. Kweek ook interesse voor techniek en haal het maximale uit het talent van onze kinderen.

Wat biedt Techniekklas?

Met onze Techniekklas presenteren we een uniek aanbod van gave workshops. Met zeer diverse onderwerpen over techniek, maken we de kinderen spelenderwijs nieuwsgierig.Edutaintment van een kwalitatief hoogniveau, nietalleenleerzaam maar ook erg leuk. Kinderenworden in staatgesteld om de wereld om zichheenteontdekken. Hoe eerderjedaarmeebegint, des tegroter de kansdat het talent zich optimaal ontwikkelt.

Onze naschoolse wetenschap en techniek programma’s bestaan uit de Scienceclub en de workshops ‘Game designing’, Robotica, Forensische wetenschappen, Fietstechniek, Aero Dynamica en Smartphone techniek. Alles onder leiding van een vakbekwame Techniekcoach die de kinderen zal begeleiden.

Voor wie is Techniekklas bedoeld?

Techniekklas is bedoeld voor:

  • Scholen met nascholing en producten;
  • Ouders met workshops en producten;
  • Overige organisaties, zoals bibliotheken of buurthuizen die samen een activiteit op het gebied van wetenschap en techniek willen regelen.

Naast de los te boeken workshops voor naschoolse activiteiten helpt Techniekklas met een aanbod van techniekondersteunend lesmateriaal. Ook verzorgen we nascholing waarbij scholen begeleid worden hoe het materiaal te gebruiken. Verder kunnen ouders/verzorgers ook materiaal aanschaffen om zelf met hun kinderen aan de slag te gaan.

Meer weten?

Onze programmaonderdelen bestaan in principe uit losse workshops, behalve Scienceclub, die duurt meerdere weken. Robotica kan als cursus in een tijdsbestek van zes uur gegeven worden, maar kan ook verspreid worden over vier weken. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn bij Techniekklas, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

what people’s say