Onze programma’s

Fietstechniek

Van alle programma's is Fiets techniek, net als Scienceclub, ook zeer uitgebreid en bijzonder leerzaam. Hier leren kinderen alles over de fiets. Elk onderdeel van de fiets komt aan bod. Deze workshop duurt 10 weken. Elke week een blok van 2 uur.

Voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar.

Scienceclub

De Scienceclub is een naschoolse activiteit waar kinderen kennis maken met wetenschap en techniek. Dit programma bestaat uit 2 blokken per jaar. Elk blok telt 10 lessen. Bij de Scienceclub komen diverse onderwerpen, zoals scheikunde, natuurkunde, techniek, programmeren, robotica en ruimtevaart aan bod. We run at schools during the autumn, s

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Robotica

Jong geleerd is oud gedaan. Met ons programma Robotica wordt er geleerd hoe je robots kunt bouwen en programmeren. We hebben twee soorten programma's. De een is voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Het andere programma is voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Onwijs gaaf!

voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar.

Misdrijf onderzoek

Een fantastische workshop waarbij kinderen met natuurwetenschappelijke onderzoeks- enopsporingstechnieken een misdrijf gaan oplossen, net zoals in de bekende TV-serie CSI. Super interessant en lekker spannend. Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Zeer boeiend waarbij probleemoplossend leren wordt gestimuleerd.

Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar

Vliegtuig modelleren

In het kader van de naschoolse wetenschap en techniek programma's kan de workshop vliegtuig modelleren zeker als een aanwinst beschouwd worden. Met hands-on activiteiten waarbij allerlei onderzoekjes met concrete materialen uitgevoerd worden, leren kinderen hoe vliegtuigen de lucht in gaan en blijven. In deel 2 van de workshop gaan we een vliegtuig

Voor kinderen vanaf 10 jaar

Game designing

Gamedesign is een bijzonder leuke workshop. Kinderen leren hoe ze een game moeten bouwen. Ze ontdekken wat er allemaal voor komt kijken, zoals welke software ze nodig hebben. Aan bod komen onder andere animaties, audio en gameplay. Dit programma duurt 8 weken en is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.