Game designing

Gamedesign is een bijzonder leuke workshop. Kinderen leren hoe ze een game moeten bouwen. Ze ontdekken wat er allemaal voor komt kijken, zoals welke software ze nodig hebben. Aan bod komen onder andere animaties, audio en gameplay. Dit programma duurt 8 weken en is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar.

Waaromgamedesign?

Games bouwen heeft de toekomst. Met onze workshop gamedesign leren kinderen de fijne kneepjes van het vak. Een regelrechte hit uit onze toplijst van naschoolse activiteiten. De game-industrie groeit ieder jaar. Tijd dus om hier snel mee te beginnen. Alles komt aan bod, waarbij ze als de beste leren programmeren. Je eigen game bouwen spreekt zeer tot de verbeelding en maakt iedereen enthousiast.

Gamedesignboeitvolop

Uit het niets iets creeren wordt met deze workshop gamedesign werkelijkheid. Eerst is er de lege ruimte, dan volgen de objecten en geluiden. De kinderen maken een geweldige ontwikkeling door tijdens het programmeren. Kortom, gamedesign boeit volop. Elke week wordt er verder gebouwd, totdat ze helemaal hun eigen game hebben ontwikkeld.

Op school

Net als andere workshops die wij aanbieden voor naschoolse activiteiten, kunnen wij ook langskomen op school. Onze workshop gamedesign neemt totaal 8 weken in beslag en kan beschouwd worden als een waardevolle aanvulling op het reguliere onderwijs. Ook bestaat er de mogelijkheid dat leerkrachten zelf zich deze materie eigen maken, zodat ze dit later in hun eigen lesprogramma kunnen integreren.

Benieuwd?

Gamedesign als naschoolse activiteit, bijscholing voor leerkrachten of als workshop op school is een ware ontdekkingstocht voor kinderen. Neem contact op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden. Wij zijn benieuwd waar uw interesse naar uitgaat.